S5 Corporate Response - шаблон joomla Книги
ПОЧЕТНА

256

ВРАБОТЕТЕ СЕ ВО СТРАНСТВО

va 1

ЗАЕДНО СО GLOBAL WORK

Барате работа? Нова, поквалитетна...? 
Контактирајте не’ на тел + 389 2 3111 075
+ 389 2 3111 575 или на 
email: contact@globalwork.com.mk, ќе ви одговориме!

ПРЕКВАЛИФИКАЦИЈА

va 2

ДОЗВОЛЕТЕ ДА ВЕ НАСОЧИМЕ

Преквалификацијата претставува стекнување на нови знаења и вештини за ново занимање. Во таа смисла..

 

Вашата вредност е во вашиот потенцијал, а не во вашето потекло или минато."

 

globalwork mk