S5 Corporate Response - шаблон joomla Книги
ОПШТИ ЧЕКОРИ

ГЛОБАЛВОРК

 

Одобрение бр. 08-4764/3 издадено од Министерство за труд и социјална политика на Република Македонија. 

ЗАДОВОЛНИ РАБОТНИЦИ

 

 

Зголемете ја заработувачката со ГЛОБАЛВОРК. 

ПОНУДА ЗА РАБОТА

 

Голем избор на работа во многу земји..единствено со ГЛОБАЛВОРК.

ОПШТИ ЧЕКОРИ

 

Барате работа?

 

Нова, поквалитетна...?

 

Контактирајте не’ на тел + 389 2 3111 075+ 389 2 3111 575 или на email:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. , ќе ви одговориме!

 

-----------------------------------------------------------------------------------------       

Во ГЛОБАЛВОРК нудиме:

 

 • Прелиминарен/ информативен разговор за потенцијалните можност и за вработување во странство;

 

 • Пополнување на апликација и изготвување на Ваша кратка биографија согласно стандардите на нашите странски партнери, како би влегле во нашата база на податоци, сортирани според вашата стручност, образование, искуство и желби;

 

 • Согласно склучените договори со нашите партнери од странство и нивните тековни барања за работни позиции компатибилни со вашиот профил (како личност и работник), ќе ве предложиме како потенцијален кандидат;

 

 • Совети и инструкции како да ги истакнете карактеристиките кои ќе им се допаднат на потенцијалните работодавачи, подготовка за интервју, како и за земјата и работата што ве очекуваат;

 

 • ГЛОБАЛВОРК врши селекција на кандидати, ќе организира обука и дообука за работни позиции  во угостителството, туризмот и други услужни дејности,

 

 • Ќе ве обучиме за вештини кои треба да ги поседувате и обврски што мора да ги почитувате, како на работното место, така и пошироко – во земјата,

 

 • Ќе ве подучиме на деловната пракса, за начинот на живот и обичаите во странската земја,

 

 • Ќе се обидеме да ве подготвиме за среќавање со нова култура,

 

 • Интервју изведено од страна на странскиот работодавач, лично, илина Skype;

 

 • Доколку ве примат – договор за работа, загарантирана плата, сместување, оброци, трансфер до/од работното место и здравствено осигурување во земјата каде ќе работите;

 

 • Организирање на систематски лекарски преглед – неопходен за работа во странство;

 

 • Работна виза и билет за до земјата каде ќе работите:

 

 • Загарантиран платен годишен одмор;

 

 • Повратен билет до МК после 2 години престој и работа во странство

 

 • Ќе се обидеме да ви пружиме наша постојана помош и поддршка;

 

Вашата вредност е во вашиот потенцијал, а не во вашето потекло или минато."

 

globalwork mk