S5 Corporate Response - шаблон joomla Книги
ЗА НАС

ГЛОБАЛВОРК

 

Одобрение бр. 08-4764/3 издадено од Министерство за труд и социјална политика на Република Македонија. 

ЗАДОВОЛНИ РАБОТНИЦИ

 

 

Зголемете ја заработувачката со ГЛОБАЛВОРК. 

ПОНУДА ЗА РАБОТА

 

Голем избор на работа во многу земји..единствено со ГЛОБАЛВОРК.

ЗА НАС

 

ГЛОБАЛВОРК е Агенција за посредување при вработување во земјата и странство која работи согласно Лиценца за вршење на посредување за вработување во земјата и во странство со наплата бр. 08-951/13, издадено од Министерството за труд и социјална политика на Република Македонија.

 

Идејата за основање на оваа Агенција произлезе од големата потреба за вработување, од желбата и стремежот на младите луѓе и невработените да ги премостат последиците од економската криза и да ја земат сопствената егзистенција во свои раце.

 

Барањето работа е процес, кој не е ни малку лесен. Вработувањето е сложено, но не и невозможно.

 

Нашата работа е да ви помогнеме да се вработите во земјата и во странство преку нашите цврсти контакти со работодавачи од Блискиот исток, каде светската криза остави најмалку последици.

 

Нашата задача е да им помогнеме на младите современи луѓе со отворен ум и без предрасуди да ги остварат своите цели, со фокусирање на врвен квалитет на нашите услуги и задоволство на нашите клиенти.

 

Вашата вредност е во вашиот потенцијал, а не во вашето потекло или минато.

 

Вашата вредност е во вашиот потенцијал, а не во вашето потекло или минато."

 

globalwork mk